Ciao Tongeren

 

Fiat Club oldtimers is zoals de andere jaren aanwezig met auto's, sfeer en lekker eten !!!!!

 

Op zondag 7 mei 2017 organiseert de stad Tongeren weer één van haar gezelligste evenementen van het jaar. De Tongerse binnenstad wordt tijdens de Italiaanse dag namelijk voor even omgetoverd tot een Italiaans plein.

Ciao Tongeren! Italiaanse smaak en stijl in de Tongerse binnenstad. Het loont zeker de moeite om hét ‘Italiaanse feestje van het jaar’ in je agenda aan te stippen, want het concept van Ciao Tongeren met de Italiaanse markt, wordt aangevuld met een sfeervol podium met optredens op de Grote Markt, foodtrucks en originele Italiaanse nieuwkomers!

Kom voor een Meet & greet met Matteo Simoni of verstuur een postkaart aan het mobiele postkantoor van Ief Postino, gekend van het één-programma "iedereen beroemd".

Mario Guarino, onze voorzitter, die verkozen werd tot het mooiste verhaal in het programma van Ief Postino, zal ook aanwezig zijn met zijn auto uit het programma.

Het wordt weer een uitzonderlijke ambiance. Wat verbindt Tongenaren en Italianen? Juist ja, lekker eten en drinken! Talrijke Italiaanse restaurantjes en barretjes op wielen staan rond de Basiliek opgesteld. De hippe caravans, Ape-karretjes en trucks verwennen bezoekers met smaakvolle drankjes (Italiaanse cocktails, biertjes, wijnen, smoothies ...) en originele gerechtjes (wafellollies, Limoncello-waterijsjes, Italiaanse schepijs,tiramisu, pizza uit de houtoven, pasta, arosticini, piadina …).

 

Beleef la dolce vita in Tongeren!